Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mesteri Locali
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Renovari interioare, zugravi si constructori Bucuresti
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Mesteri Locali ofera o gama de servicii pentru promovarea si dezvoltarea prezentei meseriasilor online. Fie ca esti zugrav, constructor, designer de interior, arhitect, faiantar sau ai o firma de curatenie si cauti sa iti extinzi afacerea si sa gasesti clienti mai usor, iti stam la dispozitie. Te invitam sa descoperi toate functionalitatile pe care platforma noastra le ofera si de care poti beneficia gratuit.

Ca meserias inscris la serviciul nostru poti cauta si colabora cu alti profesionali care ofera servicii de specialitate cum ar fi arhitectii, electricienii proiectanti certificati ANRE, instalatorii termici, avand posibilitatea de a-ti posta lucrarea gratuit pentru a solicita oferte de pret.

Totodata iti punem la dispozitie un profil public unde oamenii te pot gasi si contacta direct la numarul tau de telefon. Poti adauga o imagine de profil, o scurta introducere despre experienta si calificarile tale  precum si serviciile pe care le oferi mai departe clientilor tai. O data finalizata o lucrare pe platforma, clientul tau va avea posibilitatea de a te promova mai departe prin aprecieri.

Poti iesi in evidenta adaugand o poza de profil, prin a confirma clientilor tai ca esti firma verificata si prin a promova certificarile pe care le detii  ca meserias  de incredere.

Te ajutam sa iti dezvolti afacerea gratuit.

Ia-ti echipa si hai pe Mesteri Locali https://mesterilocali.ro/devino-mester, urmatoarea lucrare in zona ta asteapta!

Cerinte
Meserias priceput si serios
Experienta montare gresie si faianta
Experienta montaj parchet
Zugraveli si tencuieli
Scafe si sape
Zidarie
Reparatii generale
Renovari de apartamente si case
Constructii in general

Oferta (bonusuri, beneficii)
Castiga clienti mai usor
Lucrari noi disponibile in fiecare zi
Dezvolti reputatie si prezenta online
Din Gura in Gura